Ny advokat til arbeidsrettsavdelingen

Vi er stolte av å kunne ønske advokat Veysel Ince velkommen med på laget. Veysel har erfaring fra et bredt spekter av juridiske fagfelt, herunder fra egen advokatpraksis, og vil være tilknyttet vår arbeidsrettsavdeling.

Veysel har erfaring fra et bredt spekter av juridiske fagfelt, herunder blant annet arbeidsrett, strafferett, utlendingsrett, arv- og familierett, barnerett, kjøpsrett og forbrukerkjøpsrett. Veysel bistår også firmaets bedriftskunder innenfor selskapsrett, kontraktsrett og forhandlinger. Veysel har med sin flerkulturelle bakgrunn og kompetanse om Tyrkia etablert klientforhold til flere tyrkiske aktører i og på vei inn til Norge, og er mye involvert i kompliserte saker med tilknytning til Tyrkia.

Du kan lese mer om Veysel sin bakgrunn her.

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.